Pensioen- en actuarieel advies

Phenox Consultants maakt de complexe materie van pensioenen begrijpelijk. Zo helpen wij u als ondernemers, ondernemingsraden en pensioenfondsen om betere beslissingen te maken en bedrijfsdoelen te realiseren. 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Hoe helpt Phenox

Hoe helpt Phenox​

Hoe helpt Phenox​

Hoe gaan wij te werk?

1. Wij brengen uw situatie in kaart

We beginnen met een gesprek, waarin wij uw situatie en uw wensen in kaart brengen. Want pas als wij uw situatie goed kennen, kunnen wij u van goed advies voorzien. Desgewenst voeren wij een benchmark uit voor de huidige pensioenovereenkomst ten opzichte van de markt. En we bekijken of de prijs die u betaalt marktconform is.

 

2. U krijgt advies over de beste oplossing

Met uw situatie en uw wensen helder in beeld, buigen wij ons over het vinden van de oplossing die voor u het meest gunstig is. Wij maken bijvoorbeeld op basis van uw bestaande of nieuwe pensioenregeling en uitvoeringsovereenkomst een projectie van de verwachte pensioenpremie voor het komende decennium.

 

3. Wij zoeken de beste aanbieder voor u

Vervolgens gaan wij op zoek naar een passend product. Wij vergelijken een aantal pensioenproducten met elkaar en bekijken welke pensioenproducten bij u en uw situatie passen. Onze voorkeur gaat uit naar samenwerken met een aantal aanbieders.

 

4. Wij helpen u met het contract

Wij hebben geadviseerd, het is tijd voor u om te beslissen. Wij leggen alle gemaakte afspraken vast in juridische documenten en zien erop toe dat afspraken correct worden vastgelegd en daadwerkelijk worden uitgevoerd.

 

5. Wij zorgen voor onderhoud

Contracten lopen vaak lang door, terwijl uw situatie kan veranderen. Mogelijk past het gekozen product in de toekomst niet meer bij uw situatie. Gedurende de looptijd van het contract hebt u recht op informatie over andere belangrijke wijzigingen in het product. Buiten dit verrichten wij graag onderhoudsactiviteiten voor u, nadat het contract is afgesloten. Bespreek met ons wat wij voor u kunnen doen, wij gaan graag voor u aan de slag.  

 

Neem direct contact met ons op

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met Phenox consultants?

Onze specialisten denken graag met u mee. Neem direct contact met ons op, of vraag vrijblijvend informatie aan.