Phenox Consultants

Bij Phenox Consultants geloven wij in het belang van goed werkgeverschap en gemotiveerde medewerkers. Gemotiveerd personeel presteert beter en betere prestaties verhogen de waarde van uw onderneming.

Wij helpen organisaties om hun personeel te binden en te motiveren via een sterk pensioen- en benefitsbeleid.

Video afspelen

Samenwerken met Phenox Consultants biedt de zekerheid van hoge kwaliteit. Je schakelt altijd met een senior adviseur met zeer veel verstand van zaken." Joeri Dielissen | Supervisor HR Operations | Boston Scientific

Vertrouwen

“Betrokkenheid, een praktische instelling en een goed gebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding zijn typerend voor de actuarissen van Phenox Consultants. Ze denken actief met ons mee, begrijpen onze vraag en leveren snel kwaliteit. Applus+ werkt al enkele jaren samen met Phenox Consultants en de samenwerking verloopt naar volle tevredenheid.”

DIRK VAN DER PUT | ALGEMEEN DIRECTEUR | APPLUS+ RTD

Wij zijn trots op onze klanten

Echte kwaliteit

Phenox Consultants is meer dan 100 jaar actief als actuarieel adviesbureau met een specialisatie in pensioenen en werknemersverzekeringen. Onze decennialange expertise biedt u de zekerheid dat u kiest voor de hoogste kwaliteit.

Korte lijnen

Transparantie, eerlijkheid en korte lijnen. Daar houden wij van. Daarom werken wij in kleine teams die intern snel kunnen schakelen. Zo houden wij onze focus altijd op u, onze klant. Onze klanten ontzorgen vinden wij belangrijk. We werken hands-on, grondig en integer. En voor onze klanten zijn wij altijd bereikbaar. 

Intellectueel kapitaal

Onze kracht? Het intellectuele kapitaal van onze consultants. Wij werken alleen met senior consultants die complexe technische kennis kunnen vertalen naar ijzersterke maatwerk oplossingen voor onze klanten. Wij hebben kennis van de pensioenfondsenmarkt én begrijpen de commerciële belangen die binnen organisaties een rol spelen. Bij ons schakelt u altijd rechtstreeks met een ervaren specialist.  

Neem direct contact met ons op

Maak kennis met ons team

Benieuwd hoe Phenox Consultants uw organisatie vooruit kan helpen?

Onze specialisten denken graag met u mee. Neem direct contact met ons op, of vraag vrijblijvend informatie aan.