5 redenen om 
Phenox Consultants te kiezen bij advisering nieuw pensioenstelsel

1. Phenox Consultants overziet de volledige markt van alle pensioenaanbieders.

Dat betekent dat we álle aanbieders van pensioenregelingen betrekken wanneer we uw pensioenregeling vormgeven en ons over de uitvoerdersselectie buigen. Van pensioenverzekeraars en pensioenpremieinstellingen tot algemeen pensioenfondsen en bedrijfstakpensioenfondsen. Wij overzien de markt en dat betekent: de best passende oplossing voor u.


 

2. We zijn inzetbaar bij product engineering.

De specialisten van Phenox Consultants kunnen pensioenaanbieders ondersteunen of proactief meenemen bij het uitdenken, ontwikkelen en implementeren van klantspecifieke pensioen(verzekerings)producten.


 

3. 1-dimensionaal pensioenkostenadvies?

 Daar doen wij bij Phenox Consultants niet aan. Wij betrekken ambitie, premie en risicohouding in onze advisering. Alleen met deze combinatie van regelingsaspecten kun je tot een passende regeling komen. Daarvan zijn wij overtuigd. Bij Phenox Consultants is advies altijd meerdimensionaal. En dat betekent een betere, grondigere, passendere oplossing voor u.


4. Pensioenfondsenkennis.

Phenox Consultants boogt zich op een flinke hoeveelheid pensioenfondsenkennis. Onze specialisten adviseren en certificeren namelijk pensioenfondsen en ondersteunen pensioenfondsen bij de uitvoering van de pensioenregeling. Dit levert ons kennis en ervaring op. Kennis en ervaring die in onze optiek onmisbaar zijn om u van het meest hoogwaardige pensioenadvies te kunnen voorzien.


 

5. Wij gebruiken state-of-the-art adviestooling.

Onze adviestooling is speciaal ontwikkeld om volledige, diepgaande analyses te maken van technisch complexe pensioenvraagstukken bij de allergrootste pensioenfondsen. Deze tooling zetten wij heel bewust in tijdens pensioenadviestrajecten in het bedrijfsleven. Waarom? Omdat onze tooling bijvoorbeeld 10.000 economische scenario’s doorrekent. En alle mogelijke omzettingsvarianten van pensioenkapitaal in pensioenuitkering verwerkt. Ook genereert het rekenuitkomsten op deelnemersniveau, in plaats van uitsluitend op cohortniveau bijvoorbeeld. Dit biedt u de zekerheid van het beste advies.

Vrijblijvend een digitale kop koffie drinken? Neem contact met ons op en leg ons uw vraagstuk voor.

Neem direct contact met ons op

Maak kennis met ons team

Benieuwd hoe Phenox Consultants uw organisatie vooruit kan helpen?

Onze specialisten denken graag met u mee. Neem direct contact met ons op, of vraag vrijblijvend informatie aan.