financieel en niet-financieel risicobeheer

TriVu en Phenox Consultants

Aanbieders financieel en niet-financieel risicobeheer bundelen krachten

De specialisten van TriVu en Phenox Consultants slaan de handen ineen in een nauwere samenwerking. De twee organisaties ontwikkelden samen een oplossing om pensioenfondsen te ondersteunen in hun risicobeheer. Partner bij TriVu, Paul de Koning: “Door de samenstelling van onze organisaties kunnen wij pensioenfondsen  maar ook andere pensioeninstellingen ondersteunen bij de beheersing van zowel de niet-financiële als de financiële risico’s.”

TriVu en Phenox Consultants trekken samen op bij deze oplossing, maar blijven twee aparte organisaties. In de praktijk werkten de organisaties al incidenteel samen, maar de samenwerking wordt hiermee geïntensiveerd.

De samenwerking bestaat uit het ondersteunen van besturen, risicocommissies en sleutelfunctiehouders risicobeheer in het opzetten en toetsen van het risicoraamwerk en risicomanagementsysteem. Ook verzorgen de samenwerkingspartners de risicorapportages. “De propositie is erop gericht om het risicobeheer van pensioeninstellingen met een kleine of zonder eigen risicomanagementafdeling,  te ontlasten”, stelt Phenox-director Bas van Vliet.”TriVu en Phenox Consultants bieden hiermee een antwoord op de vraag naar praktisch toepasbare rapportages. Wij handelen hierbij vanuit de praktijk met de focus op begrijpelijke inzichten vanuit onze diverse expertises.”

Phenox Consultants

Phenox Consultants helpt organisaties om hun personeel te binden en motiveren via een sterk pensioen- en benefitsbeleid. Dit doen zij door hun expertise op het gebied van pensioen en gerelateerde employee benefits te vertalen naar de beste oplossing voor hun organisatie.

TriVu

TriVu is een consultancybureau gespecialiseerd op het gebied van pensioen(juridische) vraagstukken, compliance & governance, privacy en niet-financieel risicomanagement.

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Bas van Vliet
Phenox Consultants

Bas.van.vliet@phenoxconsultants.nl  
+31 6 13367940

 

Neem direct contact met ons op

Vrijblijvend kennismaken

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken met Phenox consultants?

Onze specialisten denken graag met u mee. Neem direct contact met ons op, of vraag vrijblijvend informatie aan.