Verzekeraars

Advies en ondersteuning verzekeraars

Phenox Consultants is een onafhankelijke pensioenadviseur die verzekeraars kan helpen bij het verbeteren van hun prestaties.  Door het inzetten van onze kennis en ervaring op het gebied van financiele risico's, economisch kapitaal, marktconsistente waardering en productontwikkeling zijn wij voor iedere verzekeraar van meerwaarde. Enkele voorbeelden van diensten waarvoor u ons kunt benaderen zijn de volgende.

Projectbemanning

Nieuwe wetgeving wordt bij verzekeraars vaak projectmatig ingevoerd. Verzekeraars hebben behoefte aan projectmanagers met vakinhoudelijke kennis die ervaring hebben met de invoering van nieuwe wetgeving in een organisatie. Phenox Consultants beschikt over actuarissen en consultants die weten hoe projecten bij verzekeraars het best gemanaged kunnen worden. Ook leveren wij op interim basis inhoudelijk sterke projectbemanning indien er geen interne capaciteit beschikbaar is.

Risicomanagement

Wij helpen u bij het inzichtelijk maken en waarderen van risico's. Belangrijker is echter dat wij er voor zorgen dat processen verbeterd worden, zodat risico's verkleind en beter gemanaged kunnen worden.

 

 

© 2018 Phenox Consultants