Over Phenox Consultants

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid
Wij staan voor het nakomen van afspraken en het bouwen aan langdurige klantrelaties. U kunt er van op aan dat wij deadlines halen, en u anders ruim van te voren laten weten dat het echt niet kan.

Gedegen
In onze strategie en organisatie staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken ALTIJD via het vier ogen principe. Wij willen niet groeien ten koste van kwaliteit. 
Ons internationale (gebrek aan) trackrecord op het gebied van aansprakelijkstelling getuigt hiervan.

Pro-actieve houding
Wij zijn graag de businesspartner van onze klanten en denken dus ook met u mee. Wij zoeken naar de beste oplossing voor u, dat is uiteindelijk ook de beste oplossing voor ons.

Empathie
Phenox richt zich op het ontzorgen van de klant en het werken in een prettige sfeer voor zowel klant als consultant. We zijn altijd benaderbaar voor de klant, ook in het weekend als dat nodig is.

Innovatie
Wij zijn altijd bereid om in het belang van de klant nieuwe wegen te bewandelen. Dit heeft binnen Phenox Consultants tot veel nieuwe technologie en producten geleid.

Ondernemend
Onze consultants zijn ondernemend en hebben de benodigde helicopterview en lef om de bredere belangen van de werkgever te dienen. Wij geven ook antwoord op vragen die u niet hebt gesteld!

Onafhankelijk
Wij zoeken echte oplossingen in het voordeel en belang van onze klant met "added value", onafhankelijk van wat voor ons de meest interessante richting is.

Hier kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hier kunt u zich afmelden voor onze nieuwsbrief.

© 2018 Phenox Consultants