Onze dienstverlening

Wie zijn onze klanten en wat kunnen wij voor ze betekenen?

Phenox Consultants heeft een grote verscheidenheid aan klanten. We adviseren zowel Corporates als het MKB. Maar ook pensioenfondsen en verzekeraars vallen binnen onze klantenkring. Voor certificering, advisering en detachering als het nodig is. Van ieder probleem maken wij een uitdaging, en iedere uitdaging lossen wij op!

In een aantal business cases tonen we wat Phenox Consultants voor verschillende klanten heeft betekend en ook voor ú kan betekenen!

Bijvoorbeeld de business case harmonisatietrajecten waar wij voor de grootste cateraar van Nederland de 9 (!) verschillende pensioenregelingen wisten te harmoniseren tot de huidige 2 regelingen.

Of pensioenadvies aan multinationals, waarin wij een brug bouwden tussen de Nederlandse vestiging van een grote multinational en het Amerikaanse moederbedrijf.

Maar ook de keuze pensioenuitvoerder waarin Phenox Consultants snel en effectief de benodigde informatie met zowel ondernemingsraad als directie op begrijpelijke wijze wist te delen, waardoor er vlot een goed onderbouwde en door iedereen gesteunde beslissing kon worden genomen.

Zie meer praktijkvoorbeelden.

© 2018 Phenox Consultants